PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz dubt enorm over keuze voor deze positie’

Het is nog geen gedane zaak dat Joel Drommel deze zomer PSV zal gaan verlaten. De doelman wel niet langer een reserve zijn, maar trainer Peter Bosz heeft nog geen beslissing genomen tussen hem en Walter Benitez.

Hij was in het seizoen 2021-2022 lange tijd de nummer één van PSV. Vorig seizoen moest hij Benítez voor zich dulden, maar mocht hij wel het bekertoernooi keepen. Hij onderscheidde zich door in de strafschoppenserie Edson Álvarez van scoren af te houden.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat het model van vorig seizoen ‘alles zei over de status van de tweede goalie’. “Drommel genoot respect in de kleedkamer en ook zijn kwaliteiten werden in de spelersgroep en technische staf gezien”, zo luidt de conclusie.

Benítez en Drommel maakten tegen Blau-Weiss Linz een goede indruk. Over laatstgenoemde schrijft het ED: “Zijn droom geeft hij alleen op als het echt niet anders kan. De strijd tussen het duo lijkt nog open te liggen en voor Peter Bosz kan het weleens een lastige keuze gaan worden, tussen Benítez en Drommel. Vermoedelijk zal de trainer pas na het trainingskamp in Oostenrijk zijn kaarten op tafel leggen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.