PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘RKC versterkt zich met 25-voudig Oranje-international’

RKC staat op het punt om zich te versterken met Jeffrey Bruma. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij maakt transfervrij de overstap van SC Heerenveen waar hij uit zijn contract liep.

De Loopbaan van de 31-jarige verdediger liep van de jeugd van Chelsea naar een hoop andere competities. Zo kwam hij uit voor Leicester City, Hamburger SV, PSV, VfL Wolfsburg, FSV Mainz, Schalke 04 en Kasimpasa. Ook speelde Bruma 25 wedstrijden voor het Nederlands elftal.

Voor RKC Waalwijk is Bruma weer een aanwinst in een bedrijvige transferzomer. Eerder wisten de Brabanders zich te versterken met Godfried Roemeratoe, Aaron Meijers, Jeroen Houwen, David Min, Richonell Margaret, Denilho Cleonise, Raz Meir en Ilias Takidine. RKC eindigde vorig seizoen verrassend negende in de Eredivisie. De club liep daardoor net de play-offs om Europees voetbal mis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.