PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘RB Leipzig favoriet voor huurdeal Xavi Simons’

Xavi Simons maakte vandaag bekend te vertrekken bij PSV. Hij tekent een vierjarig contract bij zijn oude club Paris Saint-Germain. En die club overweegt om hem direct weer door te verhuren. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano is RB Leipzig favoriet.

PSG laat Simons enkel tijdelijk vertrekken als Kylian Mbappé en Neymar blijven. Als een van beide wereldsterren Parijs verlaat, ziet PSG komend seizoen al toekomst in Simons. Momenteel gaan veel clubs de strijd met elkaar aan om de Oranje-international van de Ligue 1-kampioen te huren. Leipzig staat op pole position, weet Romano.

Naar verluidt wil PSG snel de knoop doorhakken. Aanstaande dinsdag moet al duidelijk zijn waar Simons in het komende seizoen gaat spelen. Zondagmiddag vinden er in Parijs gesprekken plaats tussen de entourage van Simons en de clubleiding van PSG. Het belangrijkste agendapunt is dan om te bepalen of Simons blijft, of verhuurd wordt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.