PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV werkt aan een enorme inkomende klapper’

PSV wil serieus werk gaan maken van Charles De Ketelaere. Hij moet in Eindhoven Xavi Simons doen vergeten die naar Paris Saint-Germain vertrekt. Makkelijk zal zijn komst niet gaan worden. Afgelopen jaar nam AC Milan hem over van Club Brugge voor maar liefst 35 miljoen euro.

Volgens het Eindhovens Dagblad staat De Ketelaere ‘op het lijstje’ van PSV. “Of het lukt om hem definitief te halen, is maar zeer de vraag”, zo schrijft clubwatcher Rik Elfrink. “Feit is dat de club zijn komst volop onderzoekt. In Italië beleefde hij een heel matig jaar en hij wil best elders zijn geluk beproeven.”

De ED-journalist noemt een koopconstructie onhaalbaar voor PSV. Mocht de Eindhovense club daadwerkelijk zaken doen met AC Milan, dan is er een ‘financieel aanvaardbare manier’ nodig. Technisch directeur Earnest Stewart zal deze periode onderzoeken of dat realistisch is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.