PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-ster zet krabbel onder vierjarig contract

Xavi Simons zal een vierjarig contract ondertekenen bij Paris Saint-Germain. Hier maakt het Franse medium L’Equipe melding van. PSV bracht het nieuws vanochtend  naar buiten dat de sterspeler terugkeert bij zijn oude werkgever.

PSG activeert de clausule in het contract met PSV, waardoor er een som van om en nabij de zes miljoen euro wordt betaald. Het Franse medium schrijft dat PSG een ‘stappenplan’ heeft klaarliggen, alleen is dat plan nog niet in beton gegoten.

Zondag vinden er gesprekken tussen de entourage van Simons en de clubleiding van PSG plaats over de toekomst van de Oranje-international. Zoals eerder geschreven, blijft Simons in Parijs als Neymar óf Kylian Mbappé wordt verkocht. Blijven beide sterren, gaat Simons komend seizoen op huurbasis elders spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.