PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Domper in Eindhoven: ‘Het is tijd om te vertrekken’

Het ziet er naar uit dat Adil Ramzi spoedig zal gaan vertrekken bij PSV. Hij is momenteel trainer van Jong PSV maar kan een overstap maken naar het Marokkaanse Wydad AC Casablanca. Dat is de grootste club van het land.

“Het is heel moeilijk om PSV te verlaten, omdat het voelt als mijn tweede huis. Maar het klopt dat er interesse is”, zo bevestigt Ramzi zaterdagavond in een eerste reactie aan het Eindhovens Dagblad.

“Ik ben PSV ontzettend dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Dat vergeet ik mijn leven niet meer”, is Ramzi bijzonder complimenteus richting de Eindhovense club. “De dag dat ik hier mocht komen voetballen en daarna ook nog Jong PSV-trainer mocht worden, vergeet ik nooit meer. Trainer worden is een hele bijzondere stap geweest en ik had het ook zeker nog een seizoen willen doen. Wel is er nu de kans om hoofdcoach te worden en als dat helemaal rondkomt, wil ik ervoor gaan. Ik hoop dat iedereen dat snapt, maar dat denk ik eigenlijk wel. Het is tijd om te vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.