PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft alternatief van 35 miljoen voor Xavi Simons’

Het ziet ernaar uit dat Xavi Simons komend seizoen nog is te bewonderen bij PSV, maar mocht hij toch besluiten te vertrekken dan hebben de Eindhovenaren een alternatief voor hem in het vizier. Ze hebben namelijk navraag gedaan bij AC Milan voor Charles de Ketelaere.

Hij werd vorige seizoen door Milan voor maar liefst 35 miljoen euro overgenomen van Club Brugge. De middenvelder kon zijn transfersom echter niet waarmaken. Het Brabantse medium schrijft wel dat het voor PSV niet echt noodzaak is om door te pakken voor De Ketelaere.

Dat heeft alles te maken met de status van Xavi Simons, die nog altijd onder contract staat bij PSV. De Eindhovenaren hopen de Oranje-international uit handen te houden van Paris Saint-Germain en andere Europese toplcubs. “Lukt het niet om Simons te behouden, dan moet PSV een aantal alternatieven in beeld hebben”, klinkt het.

De Ketelaere zou één van die alternatieven zijn, al zou de middenvelder ook geen goedkope optie zijn voor PSV. De Belg kwam er bij Milan niet aan te pas, maar de Rossoneri zal ongetwijfeld het verlies op de transfersom van 35 miljoen euro zoveel mogelijk willen beperken. Toch ziet het er volgens het Eindhovens Dagblad niet naar uit dat een snelle overgang realistisch is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.