PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Regelrechte ramp dreigt voor PSV’

PSV gaat tot het uiterste om Xavi Simons voor de club te behouden, maar de Eindhovenaren leven nog steeds in onzekerheid. Zijn oude werkgever Paris Saint-Germain wil hem namelijk ook terughalen. Volgens het Eindhovens Dagblad zouden ze ‘heel hard’ aan hem trekken.

PSV hoopt dat Simons besluit om in ieder geval nog een jaar in Eindhoven te blijven. “Intern was het tot gisteren ook gissen. De 20-jarige middenvelder is in ieder geval niet dusdanig in onderhandeling met een andere club dat hij niet meer op trainingskamp kan met PSV”, schrijft het Brabants medium.

Toch is het nog altijd onduidelijk wat Simons zelf wil. Zijn zaakwaarnemer Darren Dein is deze week in Eindhoven geweest om te spreken over de situatie van de Oranje-international. “Daaruit bleek dat Paris Saint-Germain momenteel heel hard aan Simons trekt”, weet het Eindhovens Dagblad. Daardoor behoort een vertrekt naar Parijs nog altijd tot de mogelijkheden, waar dat in eerste instantie niet zo leek.

PSV had de hoop dat er snel een nieuwe deal gesloten kon worden met Simons, maar daar is vooralsnog geen sprake van. Daardoor is er altijd nog de vrees dat de Eindhovenaren de aanvallende middenvelder voor ‘een schijntje’ van zes miljoen euro kwijtraken aan PSG. Het zou voor PSV een enorme aderlating betekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.