PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt bod binnen, maar zet in op 40 miljoen’

PSV heeft een bod binnengekregen voor Ibrahim Sangaré. Het Engelse Nottingham Forrest wil namelijk doorpakken voor hem. Hier maakt het Engelse medium ‘The Athletic” melding van.

Het medium schrijft dat PSV in een goede onderhandelingspositie zit. Sangaré staat er uitstekend op in Engeland, waarbij het clubs tegen elkaar op kan laten bieden. Door zijn langlopende contract zal de prijs ook nog wat verder opgedreven worden. The Athletic weet niet precies hoe hoog het eerste bod van Forest bedraagt, maar de Eindhovenaren zullen vermoedelijk inzetten op een transfersom rond de 40 miljoen euro. De gefortuneerde Engelsen liet afgelopen seizoen ook zien flink de buidel te kunnen trekken onder eigenaar Evangelos Marinakis.

Sangaré arriveerde drie jaar geleden bij PSV, dat hem voor 7 miljoen euro overnam van Toulouse. In Brabant groeide de Afrikaan uit tot een sterkhouder, die geregeld werd gelinkt aan een transfer. Het leek al een tijdje vast te liggen dat zijn toekomst in de Premier League lag, met een beoogde transfer deze zomer. De 25-jarige middenvelder speelde 133 officiële duels voor PSV, waarin hij dertien keer scoorde en negen assists gaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.