PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV grijpt naast hernieuwde samenwerking

De Braziliaanse vleugelflitser Savio speelt komend seizoen niet meer in het shirt van PSV. Hij heeft besloten om zijn krabbel te zetten onder een contract bij het Spaanse Girona.

PSV had gehoopt om Sávio opnieuw te huren, dit keer met een optie tot koop. Met de recente komst van coach Peter Bosz kon de situatie voor de aanvaller bij PSV zo maar eens veranderen. Na een sterke periode bij het Braziliaanse nationale team onder 20 jaar leek een nieuw verblijf in Eindhoven in de maak.

Naast PSV waren er ook andere clubs geïnteresseerd in het aantrekken van Sávio. AS Roma en Braga zagen zijn komst ook wel zitten, maar uiteindelijk gaat Girona er met de aanvaller vandoor. Eerder deze week presenteerde de Spaanse club al Daley Blind.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.