PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz wil nog vijf extra versterkingen’

PSV haalde deze zomer met Ricardo Pepi en Noa Lang al twee versterkingen binnen. Maar de Eindhovenaren lijken nog lang niet klaar te zijn op de transfermarkt. Peter Bosz hoopt namelijk nog vijf extra versterkingen binnen te halen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

“PSV heeft waarschijnlijk nog een nieuwe tweede keeper, twee andere verdedigers en twee nieuwe middenvelders nodig om de groep straks kwalitatief en kwantitatief compleet te krijgen”, somt het regionale dagblad op. Daarbij wordt er na het afhaken van Sávio (wiens transfer naar Girona inmiddels officieel is afgerond) dus niet verder gezocht naar een buitenspeler.

Voor de versterking achterin viel eerder de naam van Davinson Sánchez, maar zijn komst wordt vermoedelijk een lastig verhaal. PSV wil in elk geval wel een ‘topverdediger’ strikken, meldt het ED. Voor het middenveld valt de naam van Aster Vranckx, die al op De Herdgang is geweest om te praten over een overstap.

Verder moet de club nog rekening houden met een vertrek van Joël Drommel en Ibrahim Sangaré, terwijl Timo Baumgartl en André Ramalho volgens het ED de logische vertrekkers zijn om budget vrij te maken om een speler achterin te halen. Rechtsachter Shurandy Sambo krijgt verder een serieuze kans om zich in het eerste elftal te spelen. Eerder toonde Ajax voor hem belangstelling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.