PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voormalig PSV-ster tekent contract in Turkije’

Voormalig PSV-back Angelino zet zijn loopbaan voort bij het Turkse Galatasaray. Die club heeft een akkoord weten te bereiken over een huurdeal met zijn club RB Leipzig. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Hij geeft aan dat Galatasaray volgend jaar zeven tot acht miljoen euro zal moeten betalen om Angeliño definitief over te nemen. De persoonlijke voorwaarden zijn al overeengekomen tussen de Turkse kampioen en de Spanjaard. Zodra zijn medische keuring en contractondertekening achter de rug zijn, zal de officiële presentatie volgen.

Angeliño speelde eerder een seizoen in Eindhoven. Daar kwam hij 34 keer in actie en gaf hij als linksback tien assists. Dit seizoen kwam hij op huurbasis uit voor TSG Hoffenheim.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.