PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Voor 12 miljoen krijgt PSV 70% van de rechten’

Mocht PSV zich permanent willen versterken met de Braziliaanse vleugelaanvaller Savio dan zullen de Eindhovenaren miljoenen moeten betalen. Ze proberen hem nog een seizoen te huren van de ‘City Football Group’, maar hopen nu wel een optie tot koop op hem te bedingen.

Bij 85% van de transferrechten zou 15 miljoen euro moeten worden betaald, terwijl dit 12 miljoen euro is voor 70% van de rechten.

Onduidelijk is nog of deze bedragen bij onderhandelingen naar beneden kunnen gaan. Ondanks dat hij een moeizaam seizoen in Eindhoven kende is de technische leiding van PSV overtuigd van de kwaliteiten van Sávio, mede door zijn spel tijdens het WK Onder 20.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.