PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord en PSV gaan weer de strijd met elkaar aan’

In navolging van Ricardo Pepi en Thomas Beelen hebben Feyenoord en PSV weer dezelfde speler in het vizier. Dit keer gaat het om de Mexicaanse middenvelder Luis Chavez. In Rotterdam wordt hij al een tijdje gezien als de perfecte opvolger voor Orkun Kokcu. Ze zouden zelfs al een miljoenenbod op hem hebben gedaan bij zijn werkgever Pachuca.

En nu zou dus ook PSV zich er mee willen gaan bemoeien. Er is ook interesse vanuit Rusland in de 27-jarige controleur. Directeur Earnest Stewart zou in Chávez de ideale opvolger van Eríck Gutiérrez zien: qua speelstijl lijken ze immers erg op elkaar. PSV is bereid de inkomsten van de verkoop van Gutí aan Chivas (zes miljoen euro) volledig te herinvesteren in de komst van Chávez, zo klinkt het vanuit Mexico.

Het afgelopen seizoen speelde hij 42 wedstrijden voor Pachuca, daarin was de dertienvoudig international goed voor 3 goals en 5 assists. Op het WK speelde hij alle duels mee met El Tri en scoorde hij zelfs, tegen Saudi-Arabië (1-2 zege). Chávez ligt nog tot medio 2025 vast bij zijn club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.