PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil opnieuw zaken doen met de City Football Group

De Braziliaanse vleugelflitser Savio wil ook komend seizoen voor PSV voetballen. PSV hoopt de aanvaller opnieuw voor een jaar te kunnen huren, en tevens een optie tot koop op hem te bedingen. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Met de komst van Peter Bosz is de situatie rondom Sávio veranderd. In eerste instantie leek het erop dat de Braziliaan, die gehuurd wordt van de City Football Group, niet zou terugkeren in Eindhoven. Na een succesvolle interlandperiode met Brazilië Onder-20 lijkt zijn positie bij de club nu veranderd.

PSV wil Sávio nogmaals huren, maar dit keer wel met een optie tot koop. De Eindhovenaren zijn niet de enigen die interesse hebben in het talent, dat nog tot medio 2027 onder contract staat bij de City Football Group. Eerder werd Sávio ook in verband gebracht met AS Roma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.