PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij wilde heel graag naar Ajax, maar was geen optie’

Noa Lang had deze zomer graag teruggekeerd bij Ajax maar hij was geen optie voor de Amsterdammers. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij melding van in een podcast van De Telegraaf. Met Dusan Tadic en Steven Bergwijn hebben de Amsterdammers namelijk al twee goede linksbuitens in de selectie zitten.

‘Noa Lang wilde heel graag naar Ajax’, zegt Verweij in de podcast over de oud-Ajacied, die inmiddels bij PSV heeft getekend. ‘Zijn naam is ook neergelegd bij Ajax door zijn management. Steijn, en wie trouwens niet, is gecharmeerd van Lang. Binnen Ajax werd wel geroepen: met Tadić en Bergwijn was de komst van Lang wel erg veel van het goede geweest. Er is geen serieus werk van gemaakt. Ze hebben onmiddellijk gezegd: het was voor Ajax geen optie.’

Bij Ajax is het op dit moment nog altijd rustig wat betreft ingaande transfers. Verweij merkt dan ook op dat de supporters van de club zich zorgen maken. ‘Overmars en Ten Hag hadden een filosofie: zij gingen op zoek naar spelers uit het Nederlands elftal met het oog om hen terug te halen naar de Eredivisie. Nu gaat Lang naar PSV en gaat Danjuma mogelijk naar Feyenoord. Ajax laat die kansen lopen’, aldus Verweij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.