PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz heeft flink de balen in’

Peter Bosz vindt het jammer dat Thomas Beelen voor Feyenoord kiest. Hij had de talentvolle mandekker graag willen hebben.

“Jammer dat hij niet voor ons kiest, maar soms lukt een transfer niet”, reageert Bosz in het Eindhovens Dagblad op de vermoedelijke keuze van Beelen om voor Feyenoord te kiezen. Hoewel het alleen nog sterke geruchten zijn, lijken die gezien de woorden van Bosz dus wel te kloppen. Dat betekent dat er achterin nog altijd twee spelers worden verwacht.

“Ik verwacht nog wel meer bij ons, maar het tijdstip kan ik ook niet voorspellen. Soms komen er tijdens de eredivisieweken zelfs nog spelers bij. We hebben een wensenlijstje en als het op een positie een keer niet lukt, kijken we verder”, stelt de oefenmeester. Tot dusver kreeg Bosz al de beschikking over Noa Lang en Ricardo Pepi, waarmee een flink deel van het transferbudget van PSV opgeslokt is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.