PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en Feyenoord delen flink mee in PSV-deal’

Noa Lang zet zijn loopbaan voort bij PSV. De Eindhovenaren betalen maar liefst vijftien miljoen euro voor de vleugelaanvaller die overkomt van Club Brugge. Ook Ajax en Feyenoord profiteren mee van de deal.

Hij maakte in 2013 de overstap an de jeugd van Feyenoord naar die van Ajax. Het Eindhovens Dagblad weet dat de Rotterdammers een kleine ton overhouden aan de deal van Club Brugge met PSV. Ajax, waar Lang zijn debuut in het profvoetbal maakte, ontvangt een bedrag rond de 400.000 euro. Inclusief bonussen zou er vijftien miljoen euro gemoeid zijn met de transfer.

Mochten de bonussen gerealiseerd worden, gaat Lang de boeken in als duurst inkomende transfer aller tijden bij PSV. De Oranje-international onttroont dan Mateja Kezman, die in 2000 voor veertien miljoen euro overkwam van FK Partizan. In Eindhoven geldt Lang na Ricardo Pepi als tweede zomerversterking.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.