PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV betaalt maar liefst vijftien miljoen euro’

PSV heeft ongelooflijk uitgepakt met de komst van Noa Lang. Volgens het Vlaamse medium ‘Het Nieuwsblad’ betalen de Eindhovenaren maximaal vijftien miljoen euro voor de Oranje-international.

Hij wordt vrijdag medisch gekeurd in Eindhoven en zal daarna zijn handtekening zetten onder een contract tot de zomer van 2028. Club Brugge verlangde vijftien miljoen euro voor de Oranje-international en lijkt dat ook te gaan krijgen. Inclusief haalbare bonussen incasseert Blauw-Zwart het gewilde bedrag voor Lang. Eerder werd gesproken over een transfersom tussen de elf en twaalf miljoen euro.

Als de bonussen gehaald worden, gaat Lang bij PSV de boeken in als recordaankoop. Sinds 2000 is dat record in handen van Kezman, die voor veertien miljoen euro overkwam van FK Partizan Belgrado. Hirving Lozano (CF Pachuca, 12,5 miljoen euro) en Bruma (RB Leipzig, 12 miljoen euro) complementeren op dit moment nog de top-drie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.