PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-bankzitter is niet van plan om op te geven’

Joel Drommel is niet van plan om PSV zomaar te verlaten. Volgens het Eindhovens Dagblad wil de doelman trainer Peter Bosz tijdens de voorbereiding proberen te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Drommel weet dat Bosz houdt van meevoetballende keepers, wat hem goed uitkomt. Bij FC Twente toonde hij in het verleden namelijk al eens aan dat hij in dit speltype uitstekend past. De voorbereiding wil hij daarom gebruiken om met zijn concurrent Benitez te strijden en zo een basisplaats af te dwingen.

Benitez heeft echter nog wel een voorsprong, waardoor Drommel er rekening mee houdt dat dit alsnog niet lukt. In dat geval willen alle partijen met elkaar om de tafel zitten om naar de toekomst te kijken, waarbij een transfer niet is uitgesloten. Etienne Vaessen van RKC Waalwijk zou dan in beeld komen als vervanger.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.