PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-aanwinst hoopte stiekem op transfer naar Ajax’

Noa Lang lijkt zijn loopbaan te gaan voortzetten bij PSV. De Eindhovenaren hebben een akkoord bereikt met Club Brugge over een transfersom van vijftien miljoen euro. Zelf was hij misschien wel het liefst teruggekeerd bij Ajax. Dit weet clubwatcher Mike Verweij te melden.

“Een fantastische voetballer”, vervolgde Verweij over Lang. “En een ontzettend aardige jongen. Soms een beetje te eerlijk.” Dat levert hem buiten de lijnen de nodige kritiek op, omdat hij regelmatig in het nieuws komt met opstootjes en relletjes. Dat Özcan Akyol de aanvaller recentelijk een ‘TBS’er’ noemde, is volgens Verweij volstrekt onbegrijpelijk.

“Dat slaat nergens op. Maar als je in Nederland eenmaal een stempel hebt… En dan wordt zijn voorkomen voor de camera aangegrepen. Maar dat is beneden alle peil. In de kern is het een goed jochie”, verdedigt Verweij de aanstaande aanwinst van de Eindhovenaren. Komende maandag wordt Lang al op de training op De Herdgang verwacht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.