PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hij kwam met een Ajax-tas naar de Feyenoord-training’

Noa Lang verruilt zo goed als zeker Club Brugge voor een nieuw avontuur bij PSV. Journalist Marcel van der Kraan is benieuwd of de Oranje-international zich kan gedragen in Eindhoven.

“Er zit natuurlijk wel een geschiedenis aan die jongen”, begint Van der Kraan in Kick-off van de Telegraaf. “Hij begon bij Feyenoord in de jeugd en kwam dan als enige met een Ajax-tas naar de training. Dat is al discutabel. Bij Ajax hebben we nog de beelden op ons netvlies dat Ten Hag naar hem stond te schreeuwen dat hij zijn werk moest doen.”

Volgens de journalist gebeurt er altijd wel wat met Lang, al hoeft dat voor zijn sportieve prestaties niet uit te maken. “De beste voetballers zijn niet de makkelijkste jongens, maar ik denk dat Peter Bosz wel moet zorgen dat hij in het gareel blijft”, denkt Van der Kraan. “Je kan niet bij elke club allemaal controversiële dingen op je hals halen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.