PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ondanks de vele interesse, wil PSV niet verkopen’

Als het aan PSV ligt dan gaat het Isaac Babadi deze zomer niet verkopen. Dit heeft de club inmiddels duidelijk gemaakt volgens clubwatcher Rik Elfrink. Er is veel interesse voor de grote belofte van de Eindhovenaren.

“PSV gaat Isaac Babadi (18) nu niet verkopen, zo hebben geïnteresseerden te horen gekregen. Rond of iets na half juli volgt een nieuwe gespreksronde met het talent en de zaakwaarnemer. Dan is ook meer duidelijk over zijn sportieve kansen dit seizoen”, aldus de PSV-watcher op Twitter.

Babadi brak het afgelopen seizoen door bij Jong PSV, waar hij een basisplek veroverde. De club ziet Babadi zich graag door ontwikkelen bij PSV, maar weet ook dat de belangstelling voor de aanvaller groot is. Everton, Crystal Palace, Brighton & Hove Albion, Brentford en Eintracht Frankfurt werden genoemd als geïnteresseerde partijen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.