PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV lijkt beet te hebben voor verrassende speler’

PSV lijkt deze zomer uit te pakken met de komst van Joris Chotard. Hij is een middenvelder die onder contract staat bij het Franse Montpellier.

Mogelijk heeft het verleden van Peter Bosz (de oefenmeester werkte in de Franse competitie voor Olympique Lyon) te maken met de interesse van PSV. De Eindhovenaren werkten de voorbije weken hard aan het binnenhalen van de middenvelder, wat naar verluidt is gelukt. Daardoor zou de presentatie een kwestie van tijd zijn.

In Eindhoven zou een driejarig contract voor hem klaarliggen. De eredivisionist legt naar verwachting wel een flink bedrag op tafel om de transfer rond te maken. Chotard beschikt in Frankrijk namelijk nog over een verbintenis tot medio 2025, waardoor het transferbedrag waarschijnlijk richting de 10 miljoen euro gaat.

Start voorbereiding PSV
Het zal voor Bosz goed uitkomen dat zijn nieuwe werkgever de eerste versterkingen gaat presenteren. De hoofdtrainer begon dinsdag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en staat met PSV over een aantal weken de eerste duels in de voorronde van de Champions League te wachten. Ook speelt hij met de club begin augustus voor de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.