PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Flinke stress voor PSV in de komende dagen’

Het Franse PSG heeft de terugkoopclausule op Xavi Simons geactiveerd. Het is nu aan de talentvolle middenvelder zelf of hij hier gebruik van gaat naken.

Het contract van Simons bevat een gelimiteerde afkoopsom van ongeveer zes miljoen euro. Sinds zaterdag is die clausule ook daadwerkelijk geldig, tot 31 juli. Volgens Romano heeft PSG kenbaar gemaakt het geld over te willen maken naar Eindhoven.

Simons bepaalt zelf waar zijn toekomst ligt en heeft nog 25 dagen om naar PSG te verkassen – of niet. Naast Paris Saint-Germain zijn grootmachten als Arsenal, Manchester United, Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund in de markt voor de PSV’er.

Simons is van plan op korte termijn duidelijkheid te verschaffen over zijn toekomst. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV hem een ‘spetterend aanbod’ voorgeschoteld. De Eindhovenaren willen het contract openbreken, verlengen, opwaarderen én de clausule eruit slopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.