PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Xavi Simons gaat in gesprek met oude club PSG’

Xavi Simons heeft besloten om het gesprek aan te gaan met zijn oude club Paris Saint-Germain. Afgelopen zomer stapte hij transfervrij over naar PSV.

De aanvallende middenvelder annex buitenspeler liet daarbij een terugkoopclausule inbouwen. Voor slechts zes miljoen euro kan hij deze maand al terugkeren naar Parijs, al moet daarbij benadrukt worden dat de hoofdrolspeler zelf akkoord moet gaan.

Vooralsnog stond Simons niet te springen om na een jaar terug te keren naar PSG. Volgens Fabrizio Romano heeft de PSV-ster besloten om het gesprek met de Parijzenaars aan te gaan. De grootmacht uit de Ligue 1 is vastberaden om hem en diens entourage te overtuigen over de toekomst.

Op korte termijn worden er gesprekken gevoerd tussen PSG en kamp-Simons. Pas na deze gesprekken zal de Oranje-international de knoop doorhakken. Ook een langer verblijf bij PSV, inclusief contractverlenging, en een transfer naar een andere club behoren tot zijn opties.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.