PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is aanvallende versterking nog niet vergeten’

PSV zal zich op korte termijn gaan versterken met Ricardo Pepi maar de Eindhovenaren hopen ook nog altijd op Noa Lang. Alleen vinden ze de vraagprijs voor hem te hoog. Club Brugge zet namelijk in op een s0m van vijftien miljoen euro.

Er wordt al meerdere weken gespeculeerd over de toekomst van Pepi, maar nu lijkt de transfer naar PSV dichterbij dan ooit. ‘Volgens doorgaans betrouwbare bronnen wordt Ricardo Pepi dinsdag dan eindelijk medisch gekeurd: de 20-jarige Amerikaan sluit daarna op korte termijn aan bij de spelersgroep’, schrijft het ED. PSV betaalt ongeveer acht miljoen euro voor de spits, plus bijkomende bonussen.

Met de komst van Pepi heeft hoofdtrainer Peter Bosz zijn eerste hoofdrolspeler binnen voor het Bosz-bal. Nu zijn de Eindhovenaren ook nog op zoek naar een linksbuiten. Eerder werd al bekend dat PSV zijn oog heeft laten vallen op Lang, die een hoog prijskaartje heeft. Toch geeft de nummer twee van de Eredivisie van afgelopen seizoen nog niet op. ‘Als Lang zelf aangeeft dat hij daar weg wil, kan het niettemin snel gaan’, aldus het ED.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.