PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV hoopt nog steeds toe te slaan voor Oranje-international’

PSV hoopt zich deze zomer nog altijd te kunnen versterken met Noa Lang. Alleen hikken de Eindhovenaren wel tegen het bedrag aan dat de Oranje-international moet kosten. Club Brugge wil namelijk zón vijftien miljoen euro voor de aanvaller hebben. Daarnaast zal PSV vandaag een andere aanvaller gaan presenteren in de persoon van Ricardo Pepi. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Er wordt al meerdere weken gespeculeerd over de toekomst van Pepi, maar nu lijkt de transfer naar PSV dichterbij dan ooit. ‘Volgens doorgaans betrouwbare bronnen wordt Ricardo Pepi dinsdag dan eindelijk medisch gekeurd: de 20-jarige Amerikaan sluit daarna op korte termijn aan bij de spelersgroep’, schrijft het ED. PSV betaalt ongeveer acht miljoen euro voor de spits, plus bijkomende bonussen.

Met de komst van Pepi heeft hoofdtrainer Peter Bosz zijn eerste hoofdrolspeler binnen voor het Bosz-bal. Nu zijn de Eindhovenaren ook nog op zoek naar een linksbuiten. Eerder werd al bekend dat PSV zijn oog heeft laten vallen op Lang, die een hoog prijskaartje heeft. Toch geeft de nummer twee van de Eredivisie van afgelopen seizoen nog niet op. ‘Als Lang zelf aangeeft dat hij daar weg wil, kan het niettemin snel gaan’, aldus het ED.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.