PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV geeft clubloze verdediger een kans op contract

De 19-jarige verdediger Faroukou Cissé traint momenteel mee met de beloften van PSV. Hij krijgt zo de kans om zich in de kijker te spelen bij de Eindhovenaren. Hij is clubloos nadat zijn contract afliep bij Borussia Dortmund.

In de zoektocht naar een nieuwe werkgever is hij bij PSV uitgekomen, dat hem de mogelijkheid geeft mee te trainen met de beloften die spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Mocht Cissé een goede indruk maken bieden de Brabanders hem mogelijk een contract aan. Op welke termijn dat precies zal zijn zal moeten blijken. Cissé is geboren in Ivoorkust, maar opgegroeid in Duitsland. De stopper heeft een dubbele nationaliteit. Hij kwam vooralsnog één keer uit voor de Onder 18-ploeg van de Duitsers.

Cissé verruilde in 2018 de jeugdopleiding van Bayer Leverkusen voor die van Dortmund. Hierin kwam hij 51 keer uit voor de Onder 19-ploeg en speelde negentien keer met de talenten Onder 17 mee. Daarnaast kwam hij tijdens negen Youth League-duels binnen de lijnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.