PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet miljoenen neerleggen voor nieuwe mandekker’

PSV heeft zich in de strijd gemengd om PEC Zwolle-mandekker Thomas Beelen. Hier maakt Voetbal International melding van.

Het weekblad meldt dat PSV nog geen officieel bod heeft neergelegd bij Zwolle. Wel hebben de Eindhovenaren gevraagd om in gesprek te mogen met Beelen. PSV zal echter wel enige haast moeten maken om Beelen te kunnen overtuigen voor een overgang naar Eindhoven, ook al omdat de andere geïnteresseerde clubs wel een bod hebben gedaan.

Zwolle zag al een aantal sterkhouders vertrekken en wil Beelen niet zonder slag of stoot laten gaan. De promovendus wil zeker drie miljoen euro ontvangen voor de centrale verdediger. Beelen ligt bij Zwolle nog vast tot medio 2025. PSV wil de defensie versterken met een aantal nieuwelingen, maar moet ook een aantal overbodige verdedigers zien te lozen. De Eindhovenaren hebben momenteel vijf centrale verdedigers voor twee posities en de verwachting is dat er nog een aantal uitgaande transfers zullen plaatsvinden in de komende weken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.