PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz gooit alle remmen los op de transfermarkt’

PSV hoopt aankomend seizoen weer een gooi te doen naar de titel alleen hebben ze daar wel een flinke kwaliteitsimpuls voor nodig. Genoeg te doen dus voor de nieuwe trainer Peter Bosz.

Voetbal International schrijft: “Dat er nog zeer veel gaat gebeuren bij PSV dat is inmiddels wel bekend. Dat technisch directeur Earnest Stewart niet overhaast te werk gaat ook. Eerst wil de Amerikaan de open plekken in de selectie invullen, voordat er ook daadwerkelijk op andere posities doorgeselecteerd kan gaan worden.”

PSV richt zich op minimaal twee linksbuitens en versterking voor het middenveld. Zo is Érick Gutiérrez teruggekeerd naar Chivas Guadalajara en Ibrahim Sangaré lijkt zijn loopbaan voort te zetten in een grotere competitie. “Als die plekken zijn overgenomen door nieuwe versterkingen kan de blik op de verdediging. Dat die linie versterking behoeft, daar zijn ze ook in Eindhoven van doordrongen”, aldus VI.

Voor de achterhoede moet PSV eerst afscheid nemen van één of meerdere selectiespelers. Thomas Beelen van PEC Zwolle is een serieuze optie om deze linie te versterken zodra die opdracht is voltooid. Ook Feyenoord en AZ zijn in de race, waar FC Twente de strijd volgens TC Tubantia lijkt te staken door de contractverlenging van Mees Hilgers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.