PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Inter Miami wil uitpakken met Oranje-international’

Inter Miami heeft interesse om Georginio Wijnaldum vast te leggen. Dit weet het medium ‘Transfernieuws’ te melden. Hij heeft ook de optie om naar Saudi-Arabië te verkassen, maar kiest dus mogelijk voor het avontuur in Florida.

Bij Inter Miami kan Wijnaldum mogelijk een ploeggenoot worden van superster Lionel Messi en oud-Feyenoord doelman Nick Marsman.

De geboren Rotterdammer speelde in Nederland eerder voor Feyenoord (135 duels) en PSV (154 duels). Voor de Eredivisieclubs was hij goed voor 81 goals en 35 assists. De toekomst van de middenvelder is nog open.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.