PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DONE DEAL! PSV ziet middenvelder voor miljoenen verkassen

Erick Gutierrez is vertrokken bij PSV. De Mexicaanse middenvelder keert terug naar zijn vaderland en gaat daar spelen voor Chivas. Hier maakt Voetbal International melding van.

PSV ontvangt naar verluidt 5,5 miljoen euro voor Gutiérrez. De 28-jarige middenvelder maakte zijn vertrekwens uit Eindhoven een tijdje terug bekend, waarna hij al gauw in de belangstelling kwam te staan van een aantal clubs. Nu hij voor Chivas heeft gekozen komt er voor hem een einde aan periode van vijf jaar bij PSV.

Guti verlengde vorig seizoen nog zijn contract bij PSV. Destijds werd er afgesproken dat hij bij een toekomstige transfer in ieder geval vijf miljoen euro moest opleveren. Naar alle waarschijnlijkheid valt dat bedrag iets hoger uit.

De controleur, die zich vaak terugknokte in de basiself van de Eindhovense club, kwam in 2018 over van Pachuca. In totaal speelde hij 141 wedstrijden voor PSV. Vorig jaar beleefde hij een groot persoonlijk succes door te scoren in de gewonnen bekerfinale tegen Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.