PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chivas meldt zich in Eindhoven voor zaken’

Het Mexicaanse Chivas heeft een bod bij PSV neergelegd van vijf miljoen euro voor middenvelder Erick Gutierrez. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Al dagen zijn de clubs echter in onderhandeling over de betalingscondities en de bonussen. PSV wil een goede prijs en wil niet dat de transfersom van te veel toevalligheden afhangt. De gelimiteerde transfersom in het contract van de middenvelder zou ook rond de 5 miljoen euro liggen.

De clausule werd vorig jaar bedongen omdat Gutiérrez anders transfervrij zou vertrekken. PSV blijft vasthouden aan goede betalingscondities en wil een realistisch zicht op de eerder overeengekomen 5 miljoen euro. Momenteel is van een transfer nog geen sprake, ook al heeft de middenvelder zelf oren naar een terugkeer naar Mexico. Wel is de verwachting dat het in de komende dagen rond gaat komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.