PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV naarstig opzoek naar versterkingen voor deze linies’

De laatste weken wordt PSV steevast gelinkt aan aanvallende versterkingen. maar volgens het Eindhovens Dagblad wordt er ook gekeken naar de verdediging en het middenveld.

Érick Gutiérrez lijkt terug te keren naar Mexico, terwijl de verwachting is dat ook Ibrahim Sangaré snel zal vertrekken. Logischerwijs zullen daar vervangers moeten komen. Daarnaast werkt de club keihard aan een nieuw contract voor Xavi Simons.

PSV wil de achterhoede ook gaan versterken, maar daarvoor zullen er eerst spelers moeten vertrekken. Momenteel zitten er al tien verdedigers in de selectie. In beide linies zal vrijwel zeker nog een verandering gaan plaatsvinden in de komende weken. De club hoopt dat voor de start van het trainingskamp op 13 juli afgerond te hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.