PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Peter Bosz heeft vertrouwen in nieuwe spits’

Peter Bosz heeft Jason van Duiven overgeheveld naar het eerste team van de Eindhovenaren. Afgelopen jaargang maakte de spits indruk bij Jong PSV in de KKD. Hier maakt clubwatcher Rik Elfrink melding van.

Bosz gaat deze zomer bekijken of Van Duiven al in aanmerking komt voor een rol bij PSV 1. Dat is overigens niet vanzelfsprekend. Luuk de Jong is immers de aanvoerder in Eindhoven en met Ricardo Pepi van FC Augsburg lijkt er een miljoenenaankoop op weg als extra concurrent.

Overigens zat Van Duiven al eerder bij de PSV-selectie. Toenmalig trainer Ruud van Nistelrooij deed echter geen beroep op de spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.