PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Verrassende nieuwe job voor Fred Rutten’

Fred Rutten is dichtbij een akkoord met Sparta. Hij zou daar de opvolger moeten gaan worden van Maurice Steijn. Hier maakt ESPN melding van.

Sparta overtrof afgelopen seizoen alle verwachtingen door onder Steijn de finale van de play-offs om Europees voetbal te halen. De Spangenaren zagen vervolgens hoe hun succescoach naar Amsterdam vertrok, maar haalde tot op de dag van vandaag nog geen vervanger in huis. Ze gooiden een hengeltje uit naar oud-clubman en -bondscoach Danny Blind, maar een kregen een ‘nee’ te horen.

Met Rutten lijkt meer succes te worden geboekt. Beide partijen zijn momenteel in gesprek en een akkoord nadert. Rutten was in het afgelopen seizoen nog één wedstrijd hoofdcoach van PSV, doordat Ruud van Nistelrooij vlak voor het einde besloot om de club te verlaten. In de laatste speelronde werd AZ met 1-2 verslagen, waardoor de Eindhovenaren als tweede eindigden en de voorrondes van de Champions League bereikten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.