PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stade Rennes wil PSV pijn doen met transfer’

De Franse club Stade Rennes wil zaken gaan doen met PSV. Ze hebben namelijk grote interesse om Isaac Babadi naar de Lique 1 te halen.

Hij weet al dat hij vrijwel zeker met het eerste mee mag trainen onder Peter Bosz in de voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar, maar het zou ook zomaar kunnen dat de achttienjarige dribbelaar voor die tijd al vertrokken is. Het Eindhovens Dagblad meldt dat ‘een eerste bieding op hem snel verwacht wordt’.

“PSV is wel overtuigd van het talent van Babadi, vooral in balbezit, maar de technische mensen binnen de club zien ook nog veel ontwikkelpunten. De speler zelf wil graag in Eindhoven blijven, maar heeft behoefte aan contractuele duidelijkheid en wil graag structureel naar het eerste elftal”, aldus de regionale krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.