PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV meldt zich in Mexico voor Fidel Ambriz’

Het heeft er alle schijn van dat Erick Gutierrez deze zomer zal gaan vertrekken bij PSV. En als opvolger hebben de Eindhovenaren Fidel Ambriz (20) in het vizier.

is in het afgelopen seizoen doorgebroken bij zijn werkgever Club Leon in geboorteland Mexico en staat ook hoog op het verlanglijstje van Europa League-winnaar Sevilla CF. De marktwaarde van de controlerende middenvelder wordt op twee miljoen euro geschat.

In dit voetbaljaar was Ambriz goed voor zeventien competitiewedstrijden voor Leon (twee goals). Er zijn ook andere Mexicaanse clubs in hem geïnteresseerd, maar zowel Club Leon als Ambriz zelf geeft de voorkeur aan een Europese transfer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.