PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan simpelweg niet voldoen aan de vraagprijs’

PSV wil zich graag gaan versterken met Noa Lang alleen hikken de Eindhovenaren tegen de vraagprijs aan. Club Brugge verlangt namelijk zón vijftien miljoen euro voor hem. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

PSV is spits Ricardo Pepi aan het binnenhengelen. De Amerikaan zal binnen afzienbare tijd gepresenteerd worden als de medische keuring en al het papierwerk is voltooid. Pepi zal naar verluidt een contract gaan ondertekenen dat hem tot medio 2028 aan PSV verbindt. De Eindhovenaren gaan acht miljoen euro overmaken aan FC Augsburg, plus één miljoen aan bonussen.

‘Na Pepi heeft PSV nog veel meer plannen, al moeten voor de voltooiing daarvan ook spelers vertrekken’, schrijft het ED. Het is bekend dat de Eindhovenaren Oranje-international Noa Lang op de korrel hebben. Of de begeerde linksbuiten uiteindelijk ook naar het Philips Stadion zal verkassen is nog maar de vraag. ‘Op dit moment moet hij naar schatting tussen de 13 en 15 miljoen euro kosten en dat is waarschijnlijk wat te veel van het goede’, aldus de regionale krant.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.