PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Oranje-international kan voor vijf miljoen overstap maken’

Het Turkse Fenerbahce wil toeslaan voor Georginio Wijnaldum. Ze zouden een transfersom van vijf miljoen euro willen overmaken naar zijn werkgever Paris Saint-Germain. Hier maakt het medium Fotomac melding van.

Oude liefdes Feyenoord en PSV werden genoemd, Wijnaldum erkende zelf echter al dat een terugkeer naar Nederland niet zijn voorkeur heeft. Mogelijk biedt Fenerbahçe soelaas: volgens Fotomac heeft de Turkse topclub zich met een flinke zak geld gemeld bij de Oranje-international.

Fener zou vijf miljoen euro over hebben voor Wijnaldum (32), die nog tot na komend seizoen vastligt bij PSG. Zijn enorme salariseisen hoeven ook niet gelijk een probleem te zijn voor de kapitaalkrachtige Gele Kanaries: voor Feyenoord en PSV zou dat wél het geval zijn geweest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.