PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Veel belangstelling voor PSV-middenvelder Erick Gutierrez’

Er is veel belangstelling voor PSV-middenvelder Erick Gutierrez. Hier maakt het Eindhovens Dagblad vandaag melding van. Het is dan ook maar de vraag of de Mexicaan zal gaan aansluiten in de voorbereid voor het nieuwe seizoen.

Hij kan voor een relatief beperkt bedrag worden opgepikt’, meldt het ED. Dat is vorig jaar, bij het ondertekenen van zijn contract, opgesteld. Nu staat Gutiérez dus in de belangstelling van meerdere clubs. Om welke clubs of wat voor competities het gaat, is niet duidelijk.

‘Mexicaanse clubs jagen op hem, maar eerder heeft hij ook de wens uitgesproken om zijn carrière in Europa voort te zetten’, vervolgt het ED. De controleur werd vorig jaar ook al even in verband gebracht met een overstap uit Eindhoven. Destijds werd Benfica genoemd, maar Gutiérez besloot toen nog om bij te tekenen tot medio 2025.

Dat over twee jaar aflopende contract kan volgende week dus zomaar worden afgekocht, als een eventuele geïnteresseerde club en hij een akkoord bereiken. Vervolgens moet er nog wel een transfersom van een paar miljoen euro aan PSV worden overgemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.