PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zet creatieve aanvaller voorlopig in de wacht’

PSV is op het moment druk bezig om de transfer van Ricardo Pepi rond te krijgen. Ze hebben ook concrete interesse in Brugge-aanvaller Noa Lang maar die zit voorlopig in de wachtkamer.

Voetbal International schrijft dat PSV-directeur Earnest Stewart binnen de ‘financiële kaders’ moet blijven. Pepi lijkt voor zo’n negen miljoen euro aan de selectie te worden toegevoegd, maar dat heeft gevolgen voor de overige transferplannen. Er ontbreekt in dat geval immers een grote hap uit het budget.

Voor de linksbuitenpositie staat PSV voor een dilemma. De club wil sowieso twee nieuwe spelers aantrekken, maar weet VI: “De club is dan ook zeer serieus wat betreft Noa Lang, maar een transfer van de 24-jarige aanvaller zal PSV waarschijnlijk een bedrag van ongeveer twaalf miljoen euro kosten. Dat kan de club na Pepi wel ophoesten, maar heel veel budget blijft er dan ook niet meer over.”

De kans is reëel dat PSV wacht op een aantal grote uitgaande transfers. Zo lijken Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez deze zomer te vertrekken uit Eindhoven, waardoor er budget ontstaat voor meerdere inkomende deals. Ook de defensie geniet daarbij prioriteit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.