PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft definitief beet en pakt uit met klapper’

PSV heeft aanvaller Ricardo Pepi binnen. Hier maken verschillende media vandaag melding van. Hij komt over van FC Augsburg en tekent in Eindhoven een contract voor vijf seizoenen.

PSV en Augsburg hebben de puntjes op de i gezet, waardoor niets de Pepi-transfer nog in de weg staat. De Eindhovenaren betalen iets meer dan negen miljoen euro, inclusief bonussen. Als Pepi in de toekomst wordt verkocht, deelt Augsburg mee in de eventuele winst.

Pepi kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor FC Groningen. Namens de degradant was hij twaalf keer trefzeker in de Eredivisie. De twintigjarige Amerikaan stond ook in de belangstelling van Feyenoord. In het Philips Stadion moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Luuk de Jong.

Het is de bedoeling dat Pepi zo snel mogelijk aansluit in Eindhoven. Op dit moment is hij nog met de Verenigde Staten actief op de Gold Cup. PSV heeft nu de eerste zomerversterking te pakken sinds Peter Bosz aan het roer staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.