PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan Braziliaan verkopen aan Spaanse club’

Celta de Vigo heeft interesse in PSV-mandekker Andre Ramalho. Hier maakt het medium Futbol Total melding van via Twitter.

De Braziliaan begon nog uitstekend aan zijn periode bij PSV, dat hem overnam van RB Salzburg. Naar mate de tijd vorderde maakte hij echter steeds meer slippertjes, waaronder in de fataal afgelopen Champions League-kwalificatiewedstrijden tegen Rangers FC een klein jaar geleden.

Bosz lijkt vooralsnog meer heil te zien in een tweede kans voor Jordan Teze als centrumverdediger, dan in het doorgaan met Ramalho. De routinier ligt nog één jaar vast in Eindhoven en zal voor een schappelijk prijsje op te pikken zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.