PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Massale leegloop op handen bij PSV’

Een flinke leegloop dreigt voor PSV. Maar liefst zeven spelers staan voor een vertrek. Flink werk aan de winkel dus voor technisch directeur Earnest Stewart.

De verhuurde Timo Baumgartl, Shurandy Sambo, Fredrik Oppegard en Yorbe Vertessen keren terug bij PSV. Daarnaast weet het Eindhovens Dagblad te melden dat de gehuurde spelers ook zeker vertrekken. Dat betekent dat Fábio Silva, Jarrad Branthwaite, Thorgan Hazard en Sávio volgend seizoen niet in Eindhoven spelen.

Vertrek in alle linies Het Eindhovens Dagblad maakt de balans op in alle linies van PSV. Op het middenveld is er versterking nodig voor de Eindhovenaren. “Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré vertrekken zoals het er nu naar uitziet namelijk allebei”, schrijft de regionale ochtendkrant over het middenveld.

Andere middenvelders van de Einhovenaren zijn onder anderen Guus Til, Joey Veerman en Xavi Simons. Of Simons blijft is onzeker, maar de Eindhovenaren zijn positief over de contractonderhandelingen met het Nederlandse talent. “Berichten dat Ramalho in de belangstelling van Celta de Vigo zou staan, worden vooralsnog niet bevestigd. Wel is het logisch dat hij een van de spelers is die voor een vertrek in aanmerking komt”, weet het ED

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.