PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman gelinkt aan absolute knaltransfer’

Het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport linkt PSV-speler Joey Veerman aan een overstap naar AC Milan. Ze zijn namelijk opzoek naar versterking voor het middenveld.

Sandro Tonali verkast voor een topbedrag naar Newcastle United, waar Ismael Bennacer door een blessure tot minimaal het einde van het jaar buitenspel staat. Versterking voor deze linie is dan ook noodzakelijk.

AC Milan heeft voor volgend seizoen een shortlist samengesteld. De Italiaanse sportkrant noemt AZ’er Tijjani Reijnders als mogelijkheid, maar ook Veerman zou nu als serieuze optie zijn aangemerkt in Milaan. Eerder viel diens naam al in relatie tot SS Lazio.

Veerman heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2026. Volgens Transfermarkt heeft hij een huidige marktwaarde van zestien miljoen euro. Het voorbije seizoen noteerde de Volendammer negen doelpunten en veertien assists in vijftig officiële wedstrijden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.