PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat de strijd aan met Norwich City’

PSV heeft haar vizier gericht op een Braziliaanse speler van Sao Paulo. Het gaat om Rodriguinho. Hier maken verschillende Zuid-Amerikaanse media melding van.

Een zestal clubs heeft scouts naar wedstrijden van São Paulo gestuurd om de negentienjarige Rodriguinho te bekijken. Het zou gaan om PSV, Paris Saint-Germain, Norwich City en een aantal clubs uit de Amerikaanse Major League Soccer (MLS). Ook vanuit Spanje zou er interesse bestaan.

Op dit moment heeft hij tien wedstrijden in de hoofdmacht van São Paulo in de benen. Rodriguinho mocht acht keer opdraven in de Braziliaanse Série A en speelde ook tweemaal in de Copa Sudamericana. Het gros daarvan waren overigens invalbeurten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.