PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gretige spits wil alleen transfer maken naar PSV’

De kans is vrij groot dat Ricardo Pepi op korte termijn zijn handtekening zet onder een contract bij PSV. Ook Feyenoord wilde hem graag hebben maar de jonge Amerikaan zag daar weinig heil in. De spits van FC Augsburg wilde alleen maar naar Eindhoven.

De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend over de stand van zaken: “Ricardo Pepi moet de eerste zomeraanwinst van PSV worden. De Eindhovenaren zijn hard op weg om de Amerikaan binnen te halen. Een deal met FC Augsburg over de spits, die afgelopen seizoen als huurling bij FC Groningen twaalf goals maakte, is aanstaande, bevestigen bronnen rond beide clubs.”

Vermoedelijk betaalt PSV zo’n tien miljoen euro voor zijn nieuwe aanwinst: “In Duitsland werd eerder deze week ook Feyenoord nadrukkelijk in verband gebracht met Pepi. Het is correct dat ook de landskampioen een bieding heeft gedaan, maar dat ging om een beduidend lager bedrag dan in de Duitse pers werd genoemd en is reeds enige tijd geleden ingebracht. Nu is het PSV dat op pole-position ligt om Pepi binnen te loodsen en op korte termijn een overeenkomst hoopt te bereiken.”

Volgens de bovengenoemde Romano was de Amerikaan dus helemaal niet te porren voor een overstap naar Feyenoord. Via Twitter weet de Italiaanse ‘transfergoeroe’ namelijk te melden dat de voormalige FC Groningen-huurling zijn zinnen al een tijdje heeft gezet op een verhuizing naar Eindhoven. En die lijkt er dus (snel) te gaan komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.