PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Xavi Simons stevent af op de Premier League’

PSV wil tot het gaatje gaan om sterspeler Xavi Simons lager aan zich te binden maar of dit gaat lukken is nog maar de vraag. Clubwatcher Jeroen Kapteijns vreest namelijk dat zijn nieuwe zaakwaarnemer roet in het eten zal gaan gooien.

De zaken van Simons worden nu behartigd door Darren Dein, de zoon van oud-Arsenal-bestuurder David Dein. “Dein is een nieuwe factor, die niets met PSV heeft: geen langlopende relatie of andere spelers”, legt Kapteijns uit in de Telegraaf. “Dat Xavi een Engelsman kiest, geeft toch wel aan dat hij een overstap naar de Premier League ziet zitten.”

“Daar heeft deze Darren Dein geweldige ingangen en dan vooral bij Arsenal”, vervolgt hij. “Ik denk niet dat dit allemaal heel behulpzaam is voor PSV om de deal te sluiten die ze nu willen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.